Mies ja koira pelästyivät lenkillä – susi tuli vastaan polulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa paljon liikkuvat ihmiset voivat toisinaan kokea hienoja kohtaamisia eläinten kanssa. Tällä kerralla videolle tallentui kuitenkin pelottava tilanne, kun mies kohtasi koiransa kanssa lenkkipolun varrella suden.

Kanadassa kuvatulla YouTube-videolla nähdään miten koira on pysähtynyt kesken kävelyn. Muutaman metrin päässä koirasta näkyy eläin, jonka pystyy melko nopeasti tunnistamaan sudeksi. Susi haukkuu koiralle ja miehelle, jotka ensin perääntyvät ja yrittävät sitten vähitellen päästä sen ohi jatkamaan matkaansa.

Osa kommentoijista on ollut varma, että miehen ja koiran kohtaama eläin on susi. Osa kommentoijista on kuitenkin epäillyt asiaa ajatellen, että sudet eivät hauku. Tunturisusi-sivuston mukaan sudet kuitenkin osaavat haukkua ja käyttävät haukkuaan juuri silloin kun vieraita tunkeutuu niiden asuinalueelle.