Kevin Hart valehteli onnettomuuden vammoista – halusi kävellä enemmän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Hart joutui viime syksynä vakavaan auto-onnettomuuteen, jossa hänen selkänsä murtui kolmesta kohdasta. Hänen Plymouth Barracuda -autonsa ajoi rotkoon, ja miehen selkää operoitiin leikkauksilla.

Nyt näyttelijä on myöntänyt valehdelleensa selkäkivuistaan sairaalahenkilökunnalle. Mies halusi kokeilla kävelemistä onnettomuuden jälkeen enemmän, joten hän valehteli kipujensa olevan lievempiä kuin ne todellisuudessa olivat. Hän ei halunnut lopettaa yrittämistä.

Hart oli kertomassa Joe Roganin podcastissa, että onnettomuus herätti hänet. Mies ymmärtää nyt arvostaa pieniä asioita, jotka muut saattavat ottaa itsestäänselvyytenä. Hän aikoo kuntoutua entiselleen ja nauttia elämästään.