Hurja suoritus: Mies joi litran sitruunamehua alle 17 sekunnissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen David Rush oli ehtinyt elämänsä aikana rikkomaan yli 100 ennätystä. Miehen tavoitteena on tällä tavoin saada lisää näkyvyyttä luonnontieteiden ja insinöörityön aloille.

Rushin tuorein ennätysyritys liittyy sitruunamehun juomiseen. Idaholainen mies päätti yrittää juoda lamentamatonta sitruunamehua kerralla litran edestä. Ennätyksen rikkoakseen hänen täytyi tehdä se alle 17,12 sekunnissa.

Rush toteutti tempauksen Youtubessa julkaistulla videolla. Vaikka 100-prosenttisen sitruunamehun juominen ei miehen ilmeestä päätellen ollut miellyttävin teko, onnistui hän juomaan sitä litran edestä pillillä 16,53 sekunnissa. Rushin mukaan sitruunamehun juominen tuntui hänen vatsassaan vielä seuraavana päivänäkin.