Avioero! Pamela Tola ja Lauri Tilkanen: ”Jatkamme ihanien lastemme vanhempina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä tunnetun Pamela Tolan ohjaama Teräsleidit-elokuva nousi taannoin kotimaiseksi elokuvahitiksi saavuttaen 100 000 katsojan rajan vai kahdessa viikossa. Nyt Pamelan suunnalta kuuluu kuitenkin ikäviä uutisia, sillä näyttelijätär ilmoitti tänään hänen ja näyttelijämiehensä Lauri Tilkasen avioerosta lähes viiden vuoden avioliiton jälkeen.

– Olemme perusteellisen harkinnan jälkeen päättäneet erota. Jatkamme ihanien lastemme vanhempina ja toistemme ystävinä ja kollegoina. Emme halua kommentoida tilannetta julkisesti tämän enempää. Kiitos ymmärryksestä ja kaikesta tuesta, näyttelijäpari ilmoitti sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan viestissä.

Nyt päättynyt Tolan toinen avioliitto alkoi syksyllä 2015. Pamela Tola on tullut suomalaisille tutuksi lukuisista elokuvista ja televisiosarjoista. Hänen läpimurtoroolinsa nähtiin vuoden 2005 Tyttö sinä olet tähti -elokuvassa. Viime vuosina Pamela on nähty kaikissa kolmessa Napapiirin sankarit -elokuvassa sekä kameran takana ohjaajana.