Näyttelijä Brittany Murphyn kuolemasta dokumenttielokuva – joutuiko henkirikoksen uhriksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Brittany Murphy menehtyi vuoden 2009 jouluna 32-vuotiaana epäselvissä olosuhteissa kotonaan. Brittanyn kuolinsyyksi julistettiin keuhkokuume, anemia ja lääkkeiden haitallinen yhdistelmä. Hänen aviomiehensä Simon Monjack menehtyi samassa paikassa ja lähes samalla tavalla muutama kuukausi myöhemmin.

Kerroimme aiemmin, että Brittany Murphyn velipuoli Tony Bertolotti uskoi sisarpuolensa joutuneen murhatuksi. Brittany asui kuolemansa aikaan äitinsä Sharon Murphyn ja aviomiehensä Simon Monjackin kanssa. Velipuoli arveli Murphyn aviomiehen valtavien velkojen liittyneen kuolemaan.

Kerroimme taannoin raportista, jonka mukaan Brittany olisi kuollut mahdollisesti rotanmyrkkyyn. Selvityksen mukaan on mahdollista, että joku kolmas osapuoli olisi murhannut molemmat. Murhaa epältiin jo heti kuolemien jälkeen, mutta pitävää näyttöä myrkytyksestä ei tuolloin saatu, vaikka oireet viittasivat myrkytyksiin.