Demi Rose esitteli rinnat paljaana koiraansa: ”Rakkaustarina kaupungissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniasta kotoisin oleva malli ja seurapiiritähti Demi Rose nauttii suuresta suosiosta sosiaalisessa mediassa. Taannoin tiimalaisivartalostaan tunnettu tähti juhlisti jo yli 14 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään.

Nyt Rose on jakanut Instagramissa kuvan, jossa hän esittelee lemmikkiään tuttuun tyyliinsä. Tähti pitelee sylissä koiraansa Tediä samalla, kun hän poseeraa ikkunalaudalla rinnat paljaana ja valkoinen lierihattu päässään. Toisessa tuoreessa otoksessaan tähti poseeraa lelunallen kanssa.

– Ted ja minä. Rakkaustarina kaupungissa, Rose kirjoitti kuvatekstissä.

Otokset olivat selkeästi Demi Rosen seuraajien mieleen. Ne nimittäin keräsivät alle alle vuorokaudessa satoja tuhansia tykkäyksiä.