Kylie ja Kris Jenner paniikissa – huijauskohu voi vahingoittaa mainetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talouslehti Forbes paljasti äsken, että Kylie Jennerin omaisuuteen liittyviä lukuja on peukaloitu lehdistölle. Kaksi kertaa maailman nuorimmaksi miljardööriksi julistettu Jenner ei olisikaan miljardööri. Hänen omaisuutensa todelliseksi arvoksi on laskettu 900 miljoonaa dollaria.

Nyt imperiumin perheestään rakentanut Kris Jenner on paniikissa. Forbesin kohu voi olla liikaa hänen perheensä maineelle, jos valtio ryhtyy tutkimaan Kylie Jennerin firman Kylie Cosmeticsin numeroita, The Sun uutisoi. Kylie Jenner on myös kommentoinut Forbesin uutista, että talouslehden tiedot ovat pielessä.

– En ole koskaan pyytänyt itselleni titteliä tai yrittänyt valehdella ansioitani, Kylie Jenner kirjoittaa Twitterissä moittien Forbesin artikkelia.