Jukka Hildenin vaimo Chachi Gonzales yllätti videolla – yrittää puhua koko päivän suomea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut 39-vuotias Jukka Hilden ja hänen 24-vuotias vaimonsa Chachi Gonzales saivat perheenlisäystä kun heidän tyttärensä syntyi perheeseen viime vuonna 25. marraskuuta.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua kanavaa, jota seuraa jo yli 1,6 miljoonaa ihmistä. Nainen on jo aiemmin esitellyt suomenkielen taitojaan Jukan testatessa häntä aiemmin tammikuussa julkaistulla videolla. Nyt nainen otti haasteekseen kuvata kokonaisen videoblogin päivästään puhuen vain suomea.

Tuoreimmalla videollaan Chachi Gonzales puhuu jo melko hyvin suomea. Nainen on oppinut paljon sanontoja ja yksittäisiä sanoja. ”Mustan kissan paksut posket”, Chachi sanoo videolla ja naureskelee selviytyessään kiitettävästi tutusta suomalaisesta kielenvääntäjästä. Jukka Hilden tuntuu olevan hyvin otettu siitä miten hyvin hänen vaimonsa on opetellut puhumaan vaikeaa kieltä.