Meghanin ja Harryn turvatoimet maksavat 8 000 euroa päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesiin muuttanut Sussexin herttuapari on vaikutusvaltainen perhe. Heidän turvallisuudestaan on pidettävä huolta, koska lehdistön lisäksi vaaralliset rikolliset voivat olla kiinnostuneita Meghanista ja Harrysta sekä heidän yksivuotiaasta pojastaan Archiesta.

Pari asuu Beverly Hillsissä Tyler Perryn omistamassa superturvallisessa kartanossa, jossa on kahdeksan makuuhuonetta ja 12 kylpyhuonetta. Talon turvallisuutta valvotaan porteilla, aitauksilla, turvakameroilla, infrapunavaloilla ja seurataan jättikokoisista valvontaruuduista. Turvallisuuspalvelut on ostettu Gavin de Becker & Associates -nimiseltä yhtiöltä, The Times uutisoi.

Turvallisuusfirma laskuttaa perheeltä 7.800 euroa päivässä. Yritystä ei ole palkattu pysyvästi, mutta ainakin tällä hetkellä se varmistaa entisen kuninkaallisten turvallisuuden ja sopeutumisen uuteen asuinympäristöön. Parin naapurustossa asuu lähinnä liikemiehiä perheineen julkkisten sijaan.