Sofia Belórf näyttävissä bikinikuvissa – haaveilee lomamatkasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on ollut viime aikoina paljon esillä hänen entisen poikaystävänsä Niko Ranta-ahon jouduttua vankilaan. Belórf päätti jättää entisen rakkaansa heti tuomion astuttua voimaan. Tällöin eron syyksi nainen kertoi sen, että hän on vielä nuori eikä pysty odottelemaan yksin miehensä vapautumista vuosikausia.

Sofia Belórf on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Pariskunta onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä ja jopa tulevasta kihlauksestakin on jo huhuttu. Nyt nainen kuitenkin haaveilee lomamatkasta etelään näyttävien bikinikuvien kera.

Sofia Belórf julkaisi itsestään kuvia, joissa nainen poseeraa turkoosissa meressä valkoiset bikinit yllään. Vanhojen kuvien kera nainen kertoo uskaltavansa jo vähitellen alkaa haaveilemaan uudesta lomamatkasta. Tällä hetkellä näyttävä nainen keskittyy kuitenkin vielä iloitsemaan siitä, että Suomessa koronaviruksen vuoksi tehtyjä rajoituksia on viimein hieman purettu.