THL: Suomessa ei vuorokauden aikana yhtään uutta koronatartuntaa

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL on ilmoittanut, ettei Suomessa ole todettu eilisen jälkeen yhtäkään uutta koronavirustartuntaa. Vielä edellisenä vuorokautena uusia tartuntoja varmistui 24 kappaletta.

THL:n mukaan koronavirusepidemia on jonkin verran hidastunut viimeisten kahden viikon aikana. Viruksen arvioitu tarttuvuusluku on Suomessa 0,75 – 0,80. Tiedot uusista mahdollisista tartunnoista eivät tosin ole aina ajan tasalla, ja ne saattavat päivittyä takautuvasti.

Vaikka uusia tartuntoja ei ole vavhistettu, ilmoitti THL myös yhden uuden potilaan kuolleen koronavirukseen. Kaikkiaan Suomessa on vahvistettu 6 911 koronavirustartuntaa. Vahvistettuja koronakuolemia Suomessa on 322 kappaletta.

 

Olemme jälleen päivittäneet koronavirus -tilannekatsauksen (to 4.6. klo 13.21).🔹testattuja näytteitä 195…

Publiée par Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL sur Jeudi 4 juin 2020