Martina Aitolehti aloitti uuden arjen: ”Kiitollisuuteen on paljon aihetta”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on aloittanut uuden arjen sinkkuna erottuaan ex-miehestään Stefan Thermanista. Aitolehti on asettunut jo uuteen kotiinsa ja käsitellyt eroon liittyviä tunteita ja suurta elämänmuutosta kiitollisuuden kautta.

Martina Aitolehti päivitti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa ja kertoi, että hänellä on kiitollisuuteen paljon aihetta kaikesta tapahtuneesta huolimatta. Kahden lapsen äiti on erityisen kiitollinen siitä, että hän ja lapset ovat terveitä, hänen työnsä ja treenit kulkevat hyvin, naisella on kaunis koti ja hän tuntee olonsa rakastetuksi.

View this post on Instagram

Viimeaikaisia kuulumisia ja ajatuksia… Edeltävät viikot ollu aika härdelliä ( paljon töitä ). Rutiinien opettelua uudessa ympäristössä ja tietysti itseni tunnustelua. Mä voin hyvin ja olo on onnellinen. Hymyilen 😊 Olen vihdoin 100% auki tälle kauniille maailmalle ja se tuntuu tosi hyvälle. Tänään halusin pitkästä aikaa pysähtyä miettimään kiitollisuutta. Tämä auttoi mut pahimman yli, niin kliseeltä kun se kuulostaakin. Kiitollisuuteen on paljon aihetta. Minä ja lapset ollaan terveitä, mun työt sujuu paremmin kun koskaan ( olen läsnä ), ystävät ( ❤️ ), treeni kulkee, mulla on kaunis ja viihtyisä koti, olen rakastettu. Mitä muuta sitä ihminen enää tarvitsee? Mulle tärkeitä asioita on perhe, hyvinvointi ja työ, focus niissä. Tärkeää on myös että mua ympäröi ihmiset, jotka omaa saman kaltaiset arvot kun minä. Kaikki turha stressi on nyt poissa ja uusi energia virtaa, tää tuntuu niin hyvälle! Mä haluankin rohkaista sua tekemään isompiakin hyppyjä tuntemattomaan, se todella on sen arvoista. Rakkautta kaikkien päivään ❤️ Ja vielä, yhdessä me ollaan niin hemmetisti vahvempia ja viisaampia. Sano ympärilläsi hyviä ja kannustavia asioita, kysy miten voit? Nyt mä lähden treeneihin ja teen niitä mulle tärkeitä asioita. Tee sinäkin ! #trainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Nainen kertoi olevansa myös kiitollinen siitä, että hänellä on hyviä ystäviä. Ystävistä erityisesti Nanna Karalahti sai Aitolehden taivuteltua pitämään uudessa kodissaan aiemmin myös tupaantulijaiset. Martina Aitolehti julkaisikin riemastuttavia kuvia juhlista, joissa viini virtasi, asunto oli täynnä naisia ja naurua riitti.

View this post on Instagram

#savage 🖤

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

View this post on Instagram

☀️ Hyvä olo, tasapaino ja sun kehon terveydentila näkyy ulospäin. Kun voit oikeasti hyvin, koko olemus hehkuu ☀️ KESÄKUUN kampanjatuotteena on legendaarinen KOLMEN VIIKON HÄÄDIEETTI . ( suosittelen tätä vaikka et olisikaan menossa naimisiin ❣️) Tämän valmennuksen ajatuksena on puhdistaa keho ja mieli suurta päivääsi varten. Tiristellään ylimääräiset nesteet ja turvotukset pois kehosta, sitä kautta suolistokin voi paremmin ja mieli kirkastuu ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee. Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat hehkua ja nauttia tärkeästä päivästä 100 prosenttisesti. Dieetissä on mukana kaksi kovasykkeistä treeniä jokaiselle 3 viikolle, mitkä voit tehdä sellaisenaan tai lisätä muiden treenien kylkeen. Koko dieetin ajan vältämme alkoholia, gluteenia ja maitotuotteita. Valmennus kesäkuun ajan 19,90€ ( norm. 24,90€ ) www.fitclubfinland.fi #trainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on