Mies yritti koskettaa tiellä luikertelevaa käärmettä – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeen kohdatessaan monien ihmisten ensimmäinen reaktio olisi pysytellä hyvin kaukana siitä. Osa saattaa jopa kiljahtaa pelästyksestä ja juosta kauemmas luikertelevasta matelijasta. Erään miehen ensimmäinen vaisto kehotti kuitenkin koskettamaan käärmettä.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jossa mies on kohdannut ulkona maantiellä matelevan käärmeen. Käärme on ollut ylittämässä tietä kun mies on huomannut sen. Mies päätti kuvata videolle hetken, jossa hän yrittää silittää käärmettä.

Lemmikkikäärmeet voivat antaa ihmisten koskettaa ja silitellä, mutta luonnossa elävät käärmeet pelkäävät ihmisiä varmasti yhtä paljon tai enemmän kuin ihmiset käärmeitä. Sen myös videon kuvannut mies sai nopeasti huomata, koska käärme säpsähti heti vihaisesti tuntiessaan miehen käden kosketuksen ja oli heti valmis hyökkäämään.