Tekashi 6ix9inen tyttöystävä on tyrmäävän seksikäs – kuin aito ihmiskarkki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään vankilasta kotiarestiin vapautunut räppäri Tekashi 6ix9inen tyttöystävä Jade on Instagramissa mainetta ja kunniaa niittävä kaunotar. Hänen valokuvansa kertovat hyvin, miksi kuuluisa räppäri arvostaa neitokaisen seuraa.

Jade muistuttaa hivenen kuuluisaa artisti Nicki Minajia etenkin muhkean peppunsa kera. Tekashi 6ix9inen kotiaresti sujuu varmasti hyvin, kun nurkissa pyörii kyseinen kaunokainen. Hän on esiintynyt myös räppärin musiikkivideoilla.

Jade otti taannoin rintaansa räppärin kasvoja esittävän mustavalkoisen tatuoinnin. Toisella puolella rintaa on puolestaan miehensä nimestä tuttu 69-numeroyhdistelmä. Jadella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

House Arrest Day #627 57 more days……..

A post shared by JADE ⚡️ (@__ohsoyoujade) on

View this post on Instagram

He’s good luv , enjoy 😉❤️ #FreeDanny🌈

A post shared by JADE ⚡️ (@__ohsoyoujade) on