Kanye West raivostui turvamiehen paljastuksista – vaatii 10 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin turvamiehensä työskennellyt Steve Stanulis paljasti hiljattain, että räppäri oli kaikista hänen asiakkaistaan epävakain ja huonoin juomarahan antaja. Nyt Kanye West ja hänen vaimonsa Kim Kardashian on lähestynyt Stanulista uhkasakon kera.

Jos entinen turvamies puhuu pariskunnasta enää toistamiseen julkisesti, odottaa Steve Stanulista kymmenen miljoonan dollarin korvausvaade oikeusteitse. Miehen kerrotaan TMZ:n mukaan allekirjoittaneen vaitiolosopimuksen vuonna 2016. Hän muun muassa paljasti, että ei saanut mennä Kanye Westin lähelle. Silti hänen oli turvattava räppärin henkeä.

Stanulis myös paljasti, että Kanye Westiä oli aina odottamassa suuri valokuvaajien joukko missä tahansa hän kulki. Turvamies ihmetteli, kuinka lehdistö muka tiesi Kardashian-Westin perheen jokaisesta liikkeestä etukäteen ja osasivat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joka kerta.