Segalta uusi retrokonsoli – nyt on vuorossa hämmästyttävän pieni Game Gear Micro

Digi Pelit · Tim Isokivi

Menneiden vuosikymmenten suosikkikonsolien miniversioiden kirjo kasvaa entisestään. Nyt vuorossa on videopelijätti Segan Game Gear Micro. Game Gear Micro on nimensä mukaisesti pienempi versio 1990-luvun alussa ilmestyneestä kannettavasta Game Gearista.

Laitteesta julkaistaan neljä eriväristä versiota. Jokaisessa variaatiossa on mukana neljä eri Game Gearin suosikkipeliä. Laitteet ovat todellisia miniversioita, sillä ne ovat vain 80 milliä leveitä ja 43 milliä korkeita näytön koon ollessa vain 1,15 tuumaa.

Game Gear Microt ilmestyvät myyntiin Japanissa 6. lokakuuta noin 40 euron hintalapulla varustettuna. The Verge -sivuston mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, koska laite julkaistaan Japnin ulkopuolella.