Foreca ennustaa: ”Kolea sadejuhannus on yhtä epätodennäköinen kuin lottovoitto”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa juhannusviikonlopun sääennuste on lähes poikkeuksetta ollut jopa koomisen huono. Juhannuksena on nähty lunta ja rakeita, mutta toisinaan kesäinen viikonloppu on yllättänyt myös poikkeuksellisesti nautiskelijat lämpimällä ja aurinkoisella säällä. Tänä vuonna ennuste näyttää hyvältä.

Kerroimme aiemmin siitä miten vedonlyöntisivustoilla on alettu jo lyömään vetoa siitä millainen sää juhannuksena tulee olemaan. Nyt Foreca on tiedottanut, että kolea ja sateinen juhannus tulee olemaan kuukausiennusteen mukaan Suomessa lähes yhtä epätodennäköinen kuin lottovoitto.

Foreca ennustaa, että juhannus tulee tänä vuonna olemaan Suomessa jopa poikkeuksellisen lämmin. Lämpötila tulee olemaan laajalti noin 3-6 astetta korkeampi kuin normaalisti tähän aikaan vuodesta. Aurinkoinen ja jopa helteinen juhannusviikonloppu on tänä vuonna melko todennäköinen. Lämpöputki tulee kuukausiennusteen mukaan säilymään vielä juhannuksen jälkeenkin.