Krista Siegfrids esitteli raskausvatsaansa: ”Poika vai tyttö?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Krista Siegfrids muistetaan etenkin Suomen taannoisena euroviisuedustajana Marry Me -kappaleellaan. Tähti on julkaissut nyt suloisia kuvia pyöristyneestä raskausvatsastaan ilmoitettuaan sosiaalisessa mediassa, että hän odottaa lastaan.

Krista Siegfrids ilmoitti viime viikolla omalla Instagram-kanavallaan, että hän odottaa esikoistaan hollantilaisen miehensä Rutgerin kanssa. 34-vuotias Siegfrids asuu tällä hetkellä 37-vuotiaan miesystävänsä kanssa Amsterdamissa, jossa nainen viettääkin nykyään suurimman osan ajastaan.

Naisen raskausuutinen poiki paljon onnitteluviestejä ja ihastelevia kommentteja. Tuoreimmassa kuvassaan laulaja esittelee naisellinen vartalonmyötäinen mekko yllään pyöristynyttä vatsaansa. Kuvan yhteydessä nainen pyytää seuraajiaan arvaamaan onko vatsassa asusteleva pikkuinen tyttö vai poika. Krista Siegfrids itse ei ole asiasta vielä tietoinen.