Sofia Richie kuunteli isäänsä – perheen mielipide vaikutti eroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Scott Disick ja mallikaunotar Sofia Richie vahvistivat aiemmin eronneensa. 21-vuotias nuori nainen ja 37-vuotias kolmen lapsen isä ehtivät seurustelemaan kolmen vuoden ajan ennen kuin he päättivät jatkaa elämäänsä eri suuntiin.

Pariskunnan erosta huhuttiin jo pitkään ennen kuin pari vahvisti tietoa. Nyt on käynyt ilmi, että miehen jättänyt Sofia Richie oli kuunnellut perheensä neuvoja tehdessään eropäätöstään. Miehen luota pois muuttanut Sofia Richie oli luottanut etenkin isosiskonsa Nicolen ja isänsä Lionelin mielipiteeseen pohtiessaan eroamista.

Scott Disick ja Sofia Richie kertoivat aiemmin, että eroon ei liittynyt mitään draamaa. Life & Style -sivuston mukaan eroon vaikutti kuitenkin se, että 38-vuotias isosisko ei koskaan täysin hyväksynyt suhdetta. Myös isä oli ollut epäileväinen tyttärensä hyvinvoinnista parisuhteessa, mikä oli painanut vaakakupissa Sofia Richien tehdessä eropäätöstä.