Keanu Reevesin kasarikomedialle jatkoa – Bill and Ted Face the Music -traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Billin ja Tedin uskomaton seikkailu sekä Billin ja Tedin maailma lukeutuvat 80- ja 90-lukujen vaihteen rakastettujen komediaelokuvien joukkoon. Nyt elokuvat ovat saamassa vuosikymmenten ajan odotetun kolmannen osan.

Bill & Ted Face the Music -elokuvassa Bill ja Ted ovat jo keski-ikäisiä, eivätkä he ole lunastaneet lupaustaan luoda koko maailmankaikkeuden pelastava musiikkikappale. Tulevaisuudesta saapuvan varoituksen myötä kaksikolla on 78 tuntia aikaa toteuttaa tehtävänsä perheidensä, ystäviensä ja kuuluisien muusikoiden avustuksella.

Aikaisempien Bill & Ted -elokuvien tavoin kolmannen osan nimikkorooleissa nähdään Keanu Reeves ja Alex Winter. Mukana ovat myös muun muassa Brigette Lundy-Paine, Samara Weaving, Kristen Schaal, William Sadler ja Kid Cudi. 21. elokuuta 2020 Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavasta elokuvasta saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa.