Kim Kardashian rikkoi viimeinen somehiljaisuutensa – hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja realitykaunotar Kim Kardashian näyttävät ulos päin unelmien pariskunnalta. Kuusihenkistä perhettä koronakaranteeni on kuitenkin huhujen mukaan alkanut rasittamaan. Nyt vaimo päätti kuitenkin muistaa miehensä syntymäpäivää suloisella yhteiskuvalla.

Kim Kardashian piti hetken sometauon Instagramista sen jälkeen kun hän julkaisi kuvan, jossa otti kantaa tänä päivänä näkyvään rasismiin ja George Floydin kuolemaan. Nyt nainen kuitenkin teki uuden julkaisun, jossa nähdään vanha kuva Kim Kardashianista ja Kanye Westistä. ”Onnea kuninkaalleni”, Kim Kardashian kirjoitti 43 vuotta täyttävälle aviomiehelleen.

Kim Kardashian kiitti myös Instagram-tarinassaan miestä siitä, että hän on aina oma itsensä. ”Kiitos, että et anna maailman muuttaa sinua! Elämä ei olisi samanlaista ilman sinua”, Kardashian kirjoittaa romanttisesti viesteihinsä. Kim Kardashian ja Kanye West menivät kuusi vuotta sitten naimisiin, ja heillä on yhdessä neljä lasta, North, Saint, Chicago ja Psalm.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on