Nyt on aika tukea paikallista – video esittelee ravintolayrittäjiä ja kauppiaita Tampereelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi on tehty monia toimia, jotka ovat rajoittaneet ihmisten sosiaalista kanssakäymistä. Tämä on aiheuttanut monille toimialoille kriisin, kun asiakkaat vietiin kerralla ja koko liiketoiminta pysähtyi. Etenkin ravintola- ja tapahtuma-ala kokivat suuren kolauksen koronakevään aikana.

Kerroimme aiemmin tapahtuma-alaa koskevasta videosta, jossa esiteltiin kaikki työnkuvat, joiden tekijät jäivät tänä keväänä ansioita vaille. Nyt Tampere Food Club -ryhmä on jakanut sosiaalisessa mediassa videon, jossa esitellään etenkin Tampereella vaikuttavia ravintola-alan yrittäjiä, jotka tarvitsevat nyt asiakkaidensa tukea.

Videolla ravintoloitsijat ja kauppiaat nähdään hymyssä suin valmiina kohtaamaan asiakkaansa. Videon avulla halutaan muistuttaa, että nyt jos koskaan on oikea aika tukea paikallisia ravintoloita, kauppiaita ja tuottajia. Mikäli ravintolassa paikan päällä syöminen vielä arvelluttaa niin tulevat aurinkoiset viikot ovat sään puolesta mitä parhainta aikaa hakea piknik-korin eväät ravintoloista mukaan puistoon.

Nyt jos koskaan kannattaa tukea paikallisia ravintoloita, kauppiaita ja tuottajia! Tunnistatko videolta mainiot ruokakulttuurin tekijät? Ketä muita gastronomian sankareita haluaisit nostaa esille? Ketä paikallista SINÄ olet jo tukenut? Kommentoi, jaa! #tuepaikallista #supportyourlocalTampereen Kauppahalli, Koivisto Kauppahalli , Juustosoppi, Culinaria Keittiöelämää, Laatuliha, Kalaherkut Nygren, Vallius Vihannespuoti, Katukeittiö Leidi, Miss Ada, Bistro & Cafe, TnT – Tacos 'n' Tequila , 4 Vuodenaikaa, HOAX – Vegan & Awesome , Babaskitchen_tullintori , Arthouse Cafe Kehräsaari , Armas Catering, C , KAFFILA, Chef Santeri, Slicemongerr, Tampere Food Club

Publiée par Tampere Food Club sur Lundi 8 juin 2020