Videopuhelutreffit yleistyvät – näillä neuvoilla korostat parhaita piirteitäsi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronakevään aikana moni ihminen on työskennellyt kotona ja hoitanut useat palaverit ja tärkeät työpuhelut videoneuvotteluina. Sosiaalinen eristäytyminen on myös vaikuttanut siihen, että jopa deittailu on alkanut siirtymään virtuaalimaailmaan.

Meghan Marklen kanssa paljon työskennellyt meikkitaiteilija Daniel Martin antoi nyt People-sivustolle parhaat vinkit, joiden avulla ihmiset voivat näyttää parhaimmalta treffeillä, jotka tapahtuvat videopuhelun välityksellä. Mies suosittelee aloittamaan siitä, että tekee jo oman meikkinsä tietokoneen ruudulta omaa peilikuvaa katsomalla. Näin näkee ainakin oikeassa valaistuksessa tarkasti juuri sen mitä treffikumppanikin tulee näkemään.

Daniel Martinin mukaan omaa meikkirutiinia ei tarvitse noudattaa niin orjallisesti, koska kamerasta näkyvä lopputulos on ainut mikä merkitsee. Jokaista voidetta ja puuteria ei siis tarvitse käyttää vaan keskittyä pelkästään tuotteisiin, jotka tasoittavat ihoa, korostavat piirteitä ja tuovat haluttua väriä kasvoille. 

Martin myös neuvoo käyttämään tuotteita, jotka tuovat kasvoille kiiltoa, koska videopuheluiden kuva hämärtää ja sumentaa kuvaa, minkä vuoksi valon tuominen kasvoille näyttää hyvin imartelevalta. Hyviä tuotteita ovat esimerkiksi hyvin kiiltävä huulikiilto, kimalteleva luomiväri ja korostuspuuteri, jonka avulla poskipäät saadaan korostumaan.