Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin välit lämmenneet  – vanha suola janottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashianilla on kaksivuotias True-tytär yhdessä hänen entisen poikaystävänsä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Pariskunnan suhde ajautui karikolle juuri ennen lapsen syntymää kun sosiaalisessa mediassa alkoi kiertämään video, jossa Thompson nähtiin pettämässä naista.

Nyt Khloe Kardashian ja Tristan Thompson ovat uudelleen alkaneet lämmitellä vanhaa suhdettaan. Pariskunta on viettänyt enemmän aikaa yhdessä perheenä sosiaalisen eristäytymisen vuoksi ja alkanut lähentyä toisiaan. Life & Style -sivuston mukaan kaksikko on nähty jopa halailemassa toisiaan ystävien järjestämissä illanvietoissa.

Pettämiskohun jälkeen monilla on ollut mielipide Khloe Kardashianin ja Tristan Thompsonin suhteesta. Sen vuoksi Kardashian ei halunnutkaan julkisesti kertoa, että he ovat päättäneet antaa toisilleen uuden mahdollisuuden. Nainen ei halunnut käyttää energiaansa negatiivisten viestien lukemiseen vaan keskittyä siihen, mikä hänen sydämessään tuntui oikealta.