Räppäri kertoo ottaneensa huumetuomion Justin Bieberin puolesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Lil Twist tunnettiin 2010-luvun alussa poptähti Justin Bieberin läheisenä ystävänä. Nyt artisti on kertonut olleensa syntipukkina Bieberin omille törttöilyille.

Lil Twist kertoo Mina’s House -podcastin haastattelussa Bieberin edustajien pitäneen hänet tähden lähellä sen varalta, että tämä joutuisi tekemisiin lain kanssa. Rötöstuomiot olisivat nimittäin olleet kova kolaus teinitähden imagolle. Räppäri ei tosin paljastanut, missä tapauksissa hän otti syyteet Bieberin puolesta.

– Eräänä päivänä he soittivat minulle: ”Twist, rakastatko todella tätä kakaraa?”, johon vastasin myönteisesti. He sanoivat: ”Hienoa, sitten voit ottaa syyt niskoillesi. Olet Lil Wayneen yhdistetty räppäri ja kestät kyllä kannabissyytteet, Lil Twist avautui.

– Homma kärjistyi siihen ettei minun tarvinnut olla edes paikalla ja he laittoivat silti kaiken minun syykseni. Se oli raskasta, räppäri jatkoi.