Kate Beckinsale yritti huijata lemmikkiään – kissa ei mennyt halpaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Kate Beckinsale on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. Tähti seurusteli taannoin itseään nuoremman koomikon, Pete Davidsonin kanssa. Nyt 46-vuotias on elänyt sinkkuelämää kissansa kanssa.

Kate Beckinsalella on lemmikkinään persialainen kissa Willow. Willow on hyvin reviiritietoinen ja valikoiva etenkin siitä missä se tykkää levätä. Yksi kissan suosikki makuupaikoista on naisen hedelmätarjotin, mihin Kate yrittää nyt saada muutoksen.

Näyttelijätär on ostanut kissalleen oikean pehmustetun lemmikin pedin, joka esittää hedelmäkulhoa. Pedissä on jopa koristetyynyjä, jotka ovat muodoiltaan hedelmiä. Kate Beckinsale on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään mitä mieltä kissa oli uudesta pedistään.

View this post on Instagram

Pure undiluted meanness

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

View this post on Instagram

Be a maverick even in the small ways 🍎

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on