Kunto-ohjaaja kertoi suositusta laihuustrendistä: ”Monille naisille mahdoton”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kunto-ohjaaja Svava tunnetaan hänen luomastaan The Viking Method -treeniohjelmasta ja siihen keskittyvästä kirjasta. Naisen räväkkä persoona ihastuttaa myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa vinkkejä seuraajilleen ja yrittää motivoida heitä liikkumaan. Nyt nainen päätti kertoa totuuden sisäreisien väliin jäävästä raosta.

Laihuutta ihannoivat ja tavoittelevat ihmiset ihailevat usein myös sisäreisien väliin muodostuvaa rakoa. Pari vuotta sitten thigh gap -termi nosti päätään jopa muotilehtien sivuilla, mikä antoi hyvin huonoa esimerkkiä naisille. Svava on kertonut julkaisemallaan videolla, minkä vuoksi sisäreisien väliin jäävää rakoa ei kenenkään pitäisi tavoitella.

Svava selittää videollaan, että sisäreisien väliin jäävä rako muodostuu vain jos henkilö on todella hoikka ja hänellä on tietynlainen luusto. Tämä edellyttää siis tiettyä lantion leveyttä ja reisiluiden muotoa. Sen vuoksi raon muodostuminen ei kaikilla ihmisillä ole edes fyysisesti mahdollista., minkä vuoksi sellaisen tavoittelusta tulee vain itselle huono ja riittämätön olo.