Lisa Vanderpump hittisarjan tähtien potkuista: ”Oli välttämätöntä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Sarja yllätti fanit aiemmin erottamalla neljä sarjan keskeistä hahmoa rasistisen käytöksen vuoksi.

Tuoreimmalla kaudella debyyttiesiintymisensä tehneet komistukset Max Boyens ja Brett Caprioni sekä ensimmäisestä kaudesta lähtien mukana olleet Stassi Schroeder ja Kristen Doute ovat kaikki erotettu rasistisen käytöksen vuoksi. Nyt sarjan osatuottajana ja ravintolahenkilöstön pomona toimiva Lisa Vanderpump on nyt viimein kommentoinut tämän hetkistä tilannetta omalla Instagram-kanavallaan.

https://www.instagram.com/p/CBRABynFz29/

Lisa Vanderpump on hyvin surullinen tapauksista, jotka on saatettu hänen tietoisuuteensa. Hän on kuitenkin itse tunnettu aktivisti tasa-arvon puolesta ja odottaa sitä myös läheisiltään ja työntekijöiltään. Vanderpump haluaa myös näyttelijöiden erottamisella opettaa uudelle sukupolvelle sen, että ihmisiä pitää kohdella kunnioittavasti. Nainen haluaa myös näyttää omalla esimerkillään alaisilleen, että heidän toimillaan tulee olemaan seurauksia.

https://www.instagram.com/p/CAyV4GrFFxI/