Snoop Dogg aikoo äänestää presidentinvaaleissa – elämänsä ensimmäisen kerran

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa valmistaudutaan parhaillaan 3. marraskuuta järjestettäviin presidentinvaaleihin. Räppäri Snoop Dogg on paljastanut aikovansa äänestää vaaleissa ensi kertaa koko elämänsä aikana. Snoop Doggin mukaan äänestämättä jättämiseen ei ole niinkään vaikuttanut apaattinen suhtautuminen politiikkaan.

Sen sijaan räppäri on luullut, ettei hänellä ole ollut lupaa äänestää teini-iässä saamiensa ase- ja huumetuomioiden vuoksi. Rikosrekisteri on kuitenkin jo pyyhkiytynyt tyhjäksi.

– Minut oli useiden vuosien ajan aivopesty luulemaan, etten voisi äänestää rikosrekisterin vuoksi, Snoop Dogg paljasti Real 92.3 -radiokanavalle.

Snoop Dogg ei ole juurikaan piilotellut kritiikkiään nykyistä istuvaa presidenttiä, Donald Trumpia kohtaan. Tähden mukaan muutosta ei tapahdu, mikäli hän vain puhuu siitä eikä tee itse mitään asian laita.