12-vuotiaan surffaajan kuukausia sitten veteen hukkaama kamera löytyi – toimii edelleen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka teknologia saattaa joskus tuntua nykyään helpommin hajoavalta kuin ennen, ei aina näin ole. Erään 12-vuotiaan surffaajan kuukausia sitten kadonnut GoPro-kamera on yllättäen löytynyt edelleen toimivana. Australian Tasmaniassa asuvalla Pete Colella oli tapana ottaa GoPro-kameransa mukaan surffaamaan lähtiessään.

Eräänä helmikuisena päivänä laite kuitenkin katosi voimakkaan aallon ansiosta. Pete ehti jo luopua toivosta kameran löytymisen suhteen. Taannoin Jenny Masters oli kävelemässä Tasmanian Naracoopan rannalla aviomiehensä kanssa, kun hän huomasi hiekassa kameran. He yhdistivät laitteen tietokoneeseen ja huomasivat sen sisältävän runsain määrin surffaamiseen liittyviä kuvia.

Masters jakoi yhden kuvista Facebookiin löytääksene kameran omistajan. Vain 10 minuutin päästä näin kävi. Pete Cole on sittemmin saanut GoPron takaisin ja suunnittelee ottavansa sen jälleen mukaansa surffausreissuilleen linssin korjaamisen jälkeen, uutisoi The Advocate.

 

Go Pro found washed up on Naracoopa Beach (and it still works). Anyone know these hardcore surfers?

Publiée par Jenny Masters sur Dimanche 7 juin 2020