Kris Jenner nauttii elämästään 64-vuotiaana: ”Olen aina valmis seksiin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien perheen manageri ja matriarkka Kris Jenner on seurustellut Cory Gamblen kanssa vuodesta 2014. Pariskunnan suuresta ikäerosta huolimatta heidän seksielämänsä on aktiivinen. Jennerin lapset eivät halua kuulla äitinsä eroottisesta elämästä.

– En tiedä mistä tämä johtuu, mutta minussa on varmaan jotain vikaa kun olen aina valmis seksiin. Tyttäreni paheksuvat, kun minulla on elämä ja olen nainen hormonitoiminnalla varustettuna. Joten juttelen kaikesta parhaan kaverini Fayen kanssa. Tiedän, että hän ei tuomitse minua ja hän ymmärtää, Kris Jenner kertoo tuoreessa Kardashianit-jaksossa.

Kris Jenner on 64-vuotias, kun Cory on 39-vuotta. Kris Jenner on omien sanojensa mukaan onnekas omatakseen vahvan seksuaalisen vietin vielä iäkkäämpänäkin. Hän pitää poikaystäväänsä aina seksikkäänä.

View this post on Instagram

🤫.

A post shared by Corey Gamble (@coreygamble) on