Mies nyrkkitappelussa alligaattorin kanssa – yritti pelastaa koiransa hengen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva mies on päätynyt tappelemaan alligaattorin kanssa. Hän joutui lähikontaktiin villipedon kanssa yrittäessään pelastaa koiraansa. Trent Tweddale oli ulkoiluttamassa kuusivuotiasta Loki-koiraansa maatilallaan Wesley Chapelissa, kun lemmikki päätti mennä kahlaamaan jokeen.

Yllättäen vedestä ilmestyi lähes nelimetrinen alligaattori joka tarrasi koiraan ja alkoi raahaamaan sitä veteen. Tweddale päätyi köydenvetokilpailuun alligaattorin kanssa yrittäessään pelastaa hihnassa ollutta Lokia. Alligaattori ei hellittänyt otettaan, joten Tweddale syöksyi veteen ja alkoi hakkaamaan matelijaa nyrkillään.

Lopulta alligaattori päästi irti koirasta. Tweddale selvisi välikohtauksesta lievin vammoin, mutta Loki oli hyökkäyksen jäljiltä henkihieverissä. Koira toimitettiin paikalliselle eläinlääkärille jossa sen jalat korjattiin metallilevyin. Tweddale kertoo toivovansa Lokin voivan vielä tulevaisuudessa kävellä uudelleen.