Parturi leikkaa hiukset pihviveitsellä – uskaltaisitko asiakkaaksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset levittävät sosiaalisessa mediassa kuvia, joiden avulla he haluavat varoittaa muita ihmisiä huonosta parturikampaamosta. Mikään ei pilaa päivää niin lahjakkaasti kuin huono kampaaja, joka tekee peruuttamatonta vahinkoa leikkaamalla henkilön hiukset väärään malliin tai esimerkiksi aivan liian lyhyeksi.

Nyt videolla nähdään parturikampaaja, jolla on hyvin omalaatuinen tyyli hoitaa hiustenleikkuu. Mies leikkaa videolla asiakkaansa pitkät hiukset, mutta käyttää saksien sijaan isoa pihviveistä. Näky saa varmasti monet pitkähiuksiset haukkomaan henkeään kun mies alkaa voimakkaasti lyömään veistä leikkuulautaa vasten.

Mies pätkii hiusten latvat iskemällä veitsen voimakkaasti leikkuulautaa vasten. Kun parturikampaaja ottaa puisen leikkuulaudan hiusten alta pois, leikkuun jälki ei edes katsojan yllätykseksi näytä niin kamalalta kuin voisi ajatella. Mies ainakin itse tuntuu olevan lopputulokseen melko tyytyväinen.