Viinakaupan luultiin joutuneen toistuvasti murtovarkaan kohteeksi – murtautuja olikin uhanalainen eläin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Bungalow Hotelin alkoholimyymälän pelättiin taannoin joutuneen murtosarjan kohteeksi. Tekijäksi paljastui kuitenkin lopulta murtovarasta huomattavasti harmittomampi taho. Hotellin johtaja Stewart Gibson kertoo heränneensä useina peräkkäisinä öinä soittoihin vartiointifirmasta.

Joku oli laukaissut alkoholiliikkeen murtohälyttimen, yleensä kello 02-04 aikoihin yöllä. Paikalla ei kuitenkaan näkynyt ketään Gibsonin tarkastaessa asian. Lopulta valvontakameran video paljasti hälytysten aiheuttajan.

Kyseessä oli siirohäntäkvolli, uhanalainen pussinäätä jota nähdään harvoin kaupunkiympäristössä. Gibson vitsaili ABC-uutissivustolle eläimen selkeästi pitävän drinkkien nauttimisesta hotellissa ja kertoi olleensa yhteydessä ympäristöviranomaisiin, jotta kvolli saataisiin siirrettyä sille suotuisampiin olosuhteisiin.

Bungalow bottle shop bandit

Our cameras caught a sneaky intruder in the bottleshop this week. If you recognise this cutie (or know how to catch him) please let us know. 🕵🏻‍♂️#freezethisisaquollup

Publiée par The Bungalow Hotel sur Lundi 1 juin 2020