Supermalli Candice Swanepoel yläosattomissa – luksuslaukku pelasti vilautukselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel on yksi Victoria’s Secretin tunnetuimmista malleista. Tähti onkin jo vuosien ajan ollut tuttu näky uimapuku- ja alusvaatekuvista. Viime aikoina Candice on keikistellyt useasti sosiaalisen median kuvissa näyttävissä asuissa.

Tällä kertaa supermalli keikistelee somekuvassaan näyttävästi yläosattomissa peilin edessä. Kaunotar oli peittänyt rintansa pienellä luksuslaukulla, joka esti vilautuksen. Jalassaan Swanepoelilla oli farkut. Kuvan teemana on Vogue-lehden brittiversion heinäkuun numero, jossa Candice poseeraa näyttävässä kuvasarjassa 22 muun mallikaunottaren kanssa.

31-vuotiaan huippumallin esittelemät bikinit ovat osa hänen omaa Tropic of C -uimapukumallistoaan. Candice Swanepoel onkin mallintöiden ohella työskennellyt oman mallistonsa parissa jo yli 10 vuoden ajan.