Jesy Nelson täytti vuosia – juhli seksikkäässä asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jesy Nelson on saanut paljon kehuja lehtien palstoilla timmin vatsansa johdosta. Nainen selitteli aiemmin, että hänellä ei omasta mielestään ole edes mitään lihaksia, mutta tuoreet kuvat ovat kuitenkin jälleen todistaneet eri tavalla.

Jesy Nelson on panostanut kotona aikaa viettäessään pukeutumiseensa ja stailannut itsensä kuin hän olisi karanteenissa ollessaan ollut menossa esiintymislavoille. Nyt tähti vietti 29-vuotissyntymäpäiväänsä ja järjesti upeat koristelut kotiinsa juhlia varten.

Jesy Nelson poseeraa syntymäpäiväkuvassaan kaksiosaisessa mustassa asussa, johon kuuluu paljastava toppi ja pitkä hame. Nainen oli myös teettänyt todella näyttävän ja koristeellisen kolmekerroksisen täytekakun, minkä lisäksi kotiin oli luotu juhlavaa tunnelmaa ilmapallojen avulla.