Julianne Hough muuttui avioliiton aikana – itsetutkiskelu osasyy avioeroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough ja NHL-pelaaja Brooks Laich ilmoittivat hetki sitten, että he ovat päättäneet erota. Pariskunta meni naimisiin kolme vuotta sitten, mutta on jo jonkin aikaa ennen avioeropäätöstä asunut erillään.

Julianne Hough ja Brooks Laich erosivat ystävinä, jollaisina he haluavatkin pysyä koko loppuelämänsä ajan. Lähipiirin mukaan sydämet kuitenkin johtivat heitä eri suuntiin. Etenkin Julianne Hough on tehnyt paljon itsetutkiskelua viime vuosien aikana, mikä on johtanut siihen, että nainen on muuttunut henkisesti merkittävällä tavalla.

Julianne Houghin muuttuminen ja henkinen kasvu ovat People-sivuston mukaan olleet isossa roolissa eropäätöksen syntymistä tehdessä. Ystävien mukaan Hough on kasvanut paljon ihmisenä ja on nykyään hyvin erilainen kuin vielä pari vuotta sitten. Nainen on tehnyt paljon muutoksia ja miettinyt millaista elämää hän haluaa elää eikä hän enää suostu joustamaan tai palaamaan takaisin vanhoihin tapoihinsa.