Petri Nygårdin härski levynkansi K18 – ovatko kuvat somepalveluille liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen kohuräppäri Petri Nygård julkaisee torstaina uuden Alaston Suomi -albuminsa ja nyt myös levyn kansikuva on julkistettu. Kyseessä ei olekaan mikään aivan tavallinen levynkansi, sillä siinä on albumin nimen mukaisesti poseeraaamassa alastomia ihmisiä. Levyn kansikuva rikkonee arvioiden mukaan eri sosiaalisten medioiden sääntöjä, joten kansikuvaa voidaan hyvinkin sensuroida.

Petri Nygård, Alaston Suomi.

Kuvassa alastomana makoilevien ihmisten kaikkein intiimeimmät ruumiinosat on peitetty, joten mitään todella kriittistä siinä ei nähdä. Paljaat takapuolet ovat kuitenkin perinteisesti olleet useille somepalveluille liikaa. Viime päivät ovat olleet Nygårdille suotuisia, sillä hänen uuden levynsä kappaleet ovat rikkoneet ennätyksiä striimauspalveluissa. Albumin kappaleet ovat nimittäin striimanneet nelinkertaista platinaa jo ennen julkaisua. Levyllä vierailevat muun muassa Vesku Jokinen, NyrkkiTappelu-yhtye sekä Erika Vikman.

Nygård on yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista yli 150 miljoonalla kuuntelukerralla suoratoistopalveluissa. Huhtikuun alussa julkaistu viimeisin single Tuhansien lärvien maa on yksi kevään isoimpia hittejä ja on striimannut jo reippaasti yli kultarajan. Kulunut vuosi oli määrä viettää keikkaillen ympäri Suomen, sillä normaalioloissa Petri konsertoi noin 100 keikan vuositahtia.