Claudia Romani peppu pystyssä rannalla – mitä tässä tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän keikistelee tuttuun tapaan somessa.

Nyt kohukaunotar Claudia poseeraa uimarannalla jostain syystä kontillaan, mutta kuitenkin niukat bikinit yllään. Kurvitar ei kerro otoksensa yhteydessä onko hän mahdollisesti kompastunut vai poseeraako hän rannalla kenties ihan tarkoituksella takapuoli pystyssä. Kuumat poseeraukset ovat perinteisesti olleet Claudian tavaramerkki.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.