Sandra Kubicka bikineissä – kesän kuumin puolalaiskaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain vain muutamia uusia nimiä, jotka nousevat pysyvästi A-sarjan huippumallien joukkoon. Viime vuosina sellaiseksi on vahvasti pyrkinyt myös kuvankaunis puolalainen Sandra Kubicka, joka on tyyliltään hyvin naapurintyttömäinen kaunotar.

Nyt Sandra nähdään poseeraamassa upeassa bikinikuvassa kotikulmillaan Puolan Varsovassa, jossa hän kertoi valmistautuvansa parhaillaan kesän ensimmäiseen reisssuunsa. Sandra Angelika Kubicka muutti vuosia sitten Yhdysvaltoihin ja pääsi mukaan Next Model Management -mallitoimiston listoille. Kansainvälisyys on ollut Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.