Jennifer Lawrence liittyi Twitteriin – haluaa edistää rasismin vastaista työtä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Jennifer Lawrence tunnetaan muun muassa Nälkäpelit ja Passengers -elokuvista. Suorapuheisena ja hauskana naisena tunnettu Lawrence on loistanut poissaolollaan sosiaalisessa mediassa. Nyt siihen on kuitenkin tullut muutos.

Jennifer Lawrence liittyi aiemmin kesäkuussa Twitteriin ja 17. päivä nainen julkaisi ensimmäisen oman twiittinsä. Hauskasta huumorintajustaan tunnetun naisen twiiteiltä voisi odottaa hauskoja meemejä ja lausahduksia, mutta Lawrence halusi liittyä sosiaaliseen mediaan hyvän asian puolesta. Lawrence haluaa omalla kanavallaan edistää tasa-arvoa.

Jennifer Lawrencen ensimmäiset julkaisut koskevat surullisia tilastoja ja lukuja siitä miten epäoikeudenmukaisesti poliisit ja oikeusjärjestelmä Yhdysvalloissa tuomitsee tummaihoisia miehiä. Lawrence aikoo käyttää omaa Twitter-kanavaa siihen, että hän pystyy edistämään sanomaa tasa-arvosta ja tehdä omalta osaltaan työtä rasismia vastaan tiedottamalla fanejaan tärkeistä aiheista ja uutisista.