Näin pääset yli kuivasta kaudesta parisuhteessa – 5 hyödyllistä neuvoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien mielestä se, että pariskunta ei harrasta säännöllisesti seksiä, on hälyttävä merkki, johon kummankin osapuolen tulisi reagoida nopeasti. Kuiva kausi voi kuitenkin jopa parantaa pariskuntien seksielämää ja tehdä siitä kiihkeämpää, kunhan kumpikin osapuoli näkee hieman vaivaa sen eteen, että siitä päästään yli.

Seksineuvoja August McLaughlin kertoi Women’s Health -sivustolle viisi hyödyllistä neuvoa, joiden avulla parisuhteessa olevat voivat selättää kuivan kauden.

1. Puhu kumppanisi kanssa

Puhukaa tunteistanne ja miettikää kumppaninne kanssa yhdessä sitä minkä uskotte olevan syynä siihen, että suhteestanne on hiipunut seksi. Yleensä jo yhteinen keskustelu ja yhteyden löytyminen puheen tasolla auttaa myös kipinän löytymisessä.

2. Järjestäkää hauskat treffit

Panostakaa yhteiseen aikaan ja järjestäkää treffit, jotka takaavat hyvänolon hormonien tuotannon käynnistymisen kehossanne.

3. Olkaa intiimejä eri tavoilla

Antakaa toisillenne hieronnat, olkaa läheisiä ja halailkaa.

4. Tehkää kalenteriinne tilaa

Mikäli seksi meinaa unohtua kiireiden vuoksi, sopikaa sille selkeä aika ja merkitkää se kalenteriinne.

5. Löytäkää uusi rakastelupaikka

Lähtekää pois makuuhuoneestanne tai jopa kotoanne ja katsokaa mitä uusi rakastelupaikka tekee suhteellenne. Varatkaa esimerkiksi hotellihuone samasta kaupungista tai lähtekää pienelle viikonloppulomalle.