Perheenäiti vaihtoi alkoholin proteiinipirtelöihin – seurauksena huikea elämänmuutos

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chelsea Defina on 32-vuotias hyvinvointivalmentaja ja kunto-ohjaaja. Kahden lapsen perheenäiti ei kuitenkaan aina ole elänyt terveellisesti vaan hän on kärsinyt erilaisista päihderiippuvuuksista jo teini-ikäisestä lähtien kunnes päätti muuttaa elämänsä suunnan.

Chelsea Defina alkoi polttamaan kannabista Daily Mail -sivuston mukaan jo 14-vuotiaana. 15-vuotiaana Defina siirtyi kokaiinin käyttäjäksi ja lopulta 26-vuotiaana crack-kokaiinin käyttäjäksi. Sen lisäksi hän nautti alkoholia päivittäin. 27-vuotiaana nainen meni vieroitushoitoon, mutta todellisen pohjan hän koki todistaessaan hänen miehensä Juden repsahtamisen vuonna 2017. Tällöin Chelsea Defina päätti lopullisesti muuttaa elämänsä parempaan suuntaan.

https://www.instagram.com/p/CBBZVlmguAb/

Chelsea Defina lopetti kaikki päihteet alkoholin mukaan lukien. Raitistumisen lisäksi Defina alkoi välttelemään prosessoituja ruokia. Terveellisten elämäntapojen ja liikkumisen myötä perheenäiti laihtui yli 25 kiloa. Tällä hetkellä nainen toimii inspiraationa monille muille naisille ja auttaa etenkin muita äitejä pääsemään myös elämänsä parhaaseen kuntoon.

https://www.instagram.com/p/CA-5FWvAVfA/

https://www.instagram.com/p/CAqkQAxhKlG/

https://www.instagram.com/p/B_huKIIgnHr/