Tiger King -tähti Joe Exotic: ”Kuolen vankilassa parissa kuukaudessa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin seitsenosaisessa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjasta kuuluisuuteen noussut villieläintarhuri Joe Exotic uskoo kuolevansa pian vankeudessa.

Amerikkalainen villieläinten kasvattaja Joe Exotic kärsii parhaillaan 22 vuoden vankilatuomiota murhan suunnittelusta. Hän sairastaa anemiaa ja immuunisairautta. Sairautta hoidetaan muun muassa verensiirroilla, joita mies ei ole saanut tammikuun jälkeen.

Mies lähetti kirjeen TMZ-lehdelle, ja kertoi, että uskoo kuolevansa pian. Hän on myös vedonnut vaikutusvaltaisiin ihmisiin, kuten presidentti Donald Trumpiin vankilaolojensa parantamisesta. Joe Exoticin aviomies Dillon Passage on huolissaan miehensä hyvinvoinnissa.