Hurja näky videolle – lentokoneella laskeuduttiin keskelle viidakkoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pienkoneet eivät tarvitse laskeutumiseen tavanomaisia kiitoratoja, mutta harva uskoisi silti niiden voivan laskeutua turvallisesti miltei keskelle metsää. Tuoreella viraalivideolla tehdään juuri tällä tavoin.

Twitterissä levinneellä videolla seurataan selkeästi kokeneen lentäjän matkaa. Hän lentää tiheän viidakon yläpuolella kunnes tulee aika laskea kone maahan. Viidakossa ei kuitenkaan arvatenkaan ole kiitoratoja tai edes autoteitä.

Lentäjä onnistuu laskemaan pienkoneen turvallisesti maahan tiheästä kasvillisuudesta huolimatta. Kiitoradan virkaa toimittaa tässä tapauksessa kapea hiekkapolku. Valitettavasti tiedossa ei ole missä video on kuvattu ja minkä vuoksi lentäjä laskeutui niin epäsuotuisaan maastoon.

 

https://twitter.com/flyezequiel/status/1270142966024286211