Suomalaisartisteilta kuvia, joista voivat tavallisesti vain unelmoida – bikineitä, allasbileitä, auringonlaskuja

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalaisten artistien kesän keikkahuippu on perinteisesti koettu juhannuksena, jolloin suosituimmat artistit ja yhtyeet ovat esiintyneet jopa viidessä tapahtumassa yhden viikonlopun aikana ja tehneet siirtymät ajan säästämiseksi helikopterilla. Tämä vuosi on kuitenkin jotain täysin muuta. Tilanne on poikkeuksellinen, koska koronakriisin vuoksi peruttiin kaikki merkittävät juhannusfestivaalit.

Huippuharvinainen vapaa kesäviikonloppu ja erityisesti vapaa juhannus on tapahtuma-alan ammattilaisten syvän kriisin keskellä kuin synkän pilven hopeareunus, ja monet suosikkiartistit ovatkin ottaneet tilaisuudesta vaarin. Sosiaalisessa mediassa on nimittäin nähty täysien festarikeikkojen sijaan kuvia lomamökeiltä, veneretkiltä ja uima-altaita.

Tällaisia kuvia ei ole aiemmin nähty eikä tulla jatkossakaan näkemään, mikäli kriisi on ensi kesään mennessä jo ohi ja festivaaleja voidaan taas järjestää normaalisti. Teimme pienen koosteen suosittujen suomalaistähtien juhannuskuvista. Yksi harvoista juhannuksena keikkailleista yhtyeistä oli Vaasan Sisäsatamassa esiintynyt Kuningas Pähkinä & Setä Tamu, joka esiintyi rajatulle joukolle ulkoterassin asiakkaita.

View this post on Instagram

Hyvää juhannusta!🇫🇮 #juhannus #midsummer #finland

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial) on

View this post on Instagram

Pate ja minä.

A post shared by Anssi Kela (@anssikela) on

View this post on Instagram

Jusseja #nopeet

A post shared by Arttu Wiskari Official (@arttuwiskariofficial) on

View this post on Instagram

glada vappen ja sillee 🤪☀️ tää juhannus menikin sit keppien kanssa 😂 oltiin viime viikonloppuna kaverin synttärijuhlissa ja uintireissu päätty lyhyeen ku astuin järven pohjassa olevaan rikkinäiseen lasipulloon. 🥺 michaelin reppuselässä rantaan ja desinfiointiaineet tulille! lähettiin juhlista kuitenki päivystykseen koska en pystyny kävelemään enkä edes kunnolla seisomaan. ja sain 2 viikoks SINISET KEPIT HAHAHA (lääkäri oli antamassa mulle mustia keppejä niin saatoin ehkä lowkey highkey vaatia näitä lol). kaikesta huolimatta on ollu IHANA juhannus ja eilen jo heitin kepit hetkeks pois koska halusin elää normaalisti 😂💙 ollaan otettu aurinkoa (niinkun kuvasta näkyy :D), syöty hyvin ja eletty hetkessä ✨ PARAS JUHANNUS EVER! miten te vietitte/vietätte juhannusta? ✌🏼

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli) on

View this post on Instagram

LiVe LoVe LaUgH

A post shared by Evelina (@evelinavirallinen) on