Chris Evans oli vähällä kieltäytyä Captain American roolista – kärsi pahoista paniikkikohtauksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Chris Evans näytteli supersankari Captain Americaa yhteensä 11 Marvel-elokuvassa. Nyt näyttelijä on paljastanut olleensa vähällä kieltäytyä roolista ahdistuneisuushäiriön vuoksi.

Evans kertoi Awards Chatter -podcastin haastattelussa alkaneensa kärsiä paniikkikohtauksista vuonna 2007, jolloin hän oli juuri eronnut ja alkanut saamaan merkittävämpiä elokuvarooleja. Niinpä näyttelijä kieltäytyi Marvelin pyydettyä häntä Captain American koekuvauksiin. Evans ei ollut suostua edes palkkatarjousten kasvaessa ja Marvelin tarjottua uutta sopimusta, joka olisi vaatinut häntä esiintymään kuudessa elokuvassa yhdeksän sijaan.

Lopulta Marvel oli valmis ottamaan tähden rooliin suoraan ilman koekuvauksia. Evans kertoo keskustelleensa asiasta terapeuttinsa, ystäviensä ja Iron Man -tähti Robert Downey Jr:n kanssa. Lopulta he onnistuivat vakuuttamaan Evansille, ettei pelon kannata antaa vaikuttaa liikaa elämään.

– Se oli paras päätös jonka olen tehnyt, Evans paljasti haastattelussa.