Esa Tikkanen tukisti Donald Trumpia: ”Ei ollut tupee!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen NHL-pelaaja Esa Tikkanen oli mukana vuoden 1994 New York Rangersin mestaruusjuhlissa. Mies kohtasi pukukopissa pelin jälkeen myös nykyisen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin. Esa Tikkasen mukaan Trump oli hänen silmissään silloin ”joku talonrakentaja”.

– Meikäläistä haasteltiin siinä pelin jälkeen ESPN:lle, kun siihen viereen tuli tuulettelemaan joku tällainen herra kun Donald Trump. Enhän mä sitä silloin tiennyt. Ihmettelin vaan, että kuka helvetti se on, ja mitä se meidän pukukopissa tekee, Tikkanen muistelee Tikitalks-podcastissa.

– Mulla oli siinä kädessä pullo Dom Perignonia, joten kaadoin ne shampanjat tunkeutujan päälle ja vähän tukistelin sitä. Eikä muuten ollut tupee! Sitä multa on kaikki jälkeenpäin kyselleet. Tai jos se oli tupee, niin se oli kyllä hyvin liimattu, Tiki muistelee.

Donald Trump kutsui Esa Tikkasen mukaansa Atlantic Cityyn. Nykyisen presidentin omistamalla kasinolla järjestettiin samana iltana Miss Universum -kilpailut. Pelaajat lennätettiin sinne Trumpin yksityiskopterilla.