Norjan bimboblondi uhkeana – heruttelee kiusaajien kiusaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sindy Starlet on luonut itsestään määrätietoisesti Norjan suurimmilla rinnoilla varustettua naista. Hän haluaa menestyä ulkoisten avujensa turvin sekä taloudellisesti että saada mainetta ja kunniaa. Hän on yksinhuoltaja ja yrittäjä.

Sindy Starlet on aiemmin kertonut, että julkisuus on hänen mukaansa helpompaa sosiaalisessa mediassa ja netissä, koska ihmiset ovat paljon hyväksyvämpiä häntä kohtaan. Tosielämässä naisen mukaan tilanne on toinen ja ihmiset puhuvat paljon hänen selän takanaan. Katso rohkea kuva tästä.

– Elämä on liian lyhyt surullisena kotona kököttämiseen. Ihmiset puhuvat sinusta, teitpä huonosti tai hyvin, hän tokaisee ja toivottaa hyvää viikonloppua seuraajilleen herutteluvideon kera.