Vanderpump Rules -tähti raskaana – juuri erotettu Stassi Schroeder odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Sarjassa on seurattu erityisen pitkään vaalean kaunottaren Stassi Schroederin elämän vaiheita, mutta Bravo-kanava yllätti kuitenkin hetki sitten erottamalla tähden sarjasta rasistisen käytöksen vuoksi.

Stassi Schroederin elämä ilman realitysarjaa kuitenkin jatkuu. Tällä hetkellä tähti odottaa ensimmäistä lastaan hänen kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Us Weekly -sivusto tiedotti ensimmäisenä 31-vuotiaan Schroederin ja 40-vuotiaan Clarkin vauvauutisista vain neljä päivää sen jälkeen kuin nainen oli erotettu Vanderpump Rules -sarjasta.

Stassi Schroederin lisäksi sarjasta erotettiin samalla kerralla tuoreimmalla kaudella debyyttiesiintymisensä tehneet komistukset Max Boyens ja Brett Caprioni sekä ensimmäisestä kaudesta lähtien mukana ollut Kristen Doute. Heistä jokainen sai sarjasta potkut rasististen käytöksen vuoksi.